Καλώς ήρθατε στην εφημερίδα μας..

Πρόκειται για την εφημερίδα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου. Είναι η πρώτη μας διαδικτυακή σχολική εφημερίδα και ελπίζουμε να σας αρέσει. Περισσότερα »

Πως δημιουργήθηκε το Μαθητικό στέκι;

Το Μαθητικό Στέκι είναι ένας τόπος χαράς και δημιουργίας για μας. Τη δημιουργούμε τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο ανάλογα με τις δραστηριότητες που κάνουμε.. Περισσότερα »

 

Πολλά νέα βιβλία στη βιβλιοθήκη μας!

2015-04-22 08.51.50_640x480

Σήμερα 22/4/15 στο σχολείο μας ήρθαν καινούρια βιβλία τα οποία μας τα έκανε δωρεά το ίδρυμα Ωνάση!
Μας είχαν ενημερώσει πριν από αρκετό καιρό ότι θα έρθουν καινούρια βιβλία αλλά η ανυπομονησία μας ήταν απίστευτη!
Το πρωί κατά τις 10:00 π.μ μας έφεραν τα βιβλία.Δύο μεγάλες κούτες ήταν, οι οποίες αναρωτιόμασταν αν όντως είναι περισσότερα από 100.Τελικά μόλις τις ανοίξαμε μείναμε έκπληκτοι! Αρχίσαμε πρώτα βάζοντας τα με αλφαβητική σειρά και στην συνέχεια τα ξεφυλλίσαμε και αργότερα διαλέξαμε το αγαπημένο μας και έπειτα τα δανειστήκαμε!
Ευχαριστούμε πολύ το ίδρυμα Ωνάση που μας έδωσε αυτά τα 122 βιβλία τα οποία είναι υπέροχα!!

η επίσημη ιστοσελίδα του ιδρύματος Ωνάση: http://www.onassis.gr/

Ειρήνη Κ.

Σήμερα το πρωί περιμέναμε με ανυπομονησία τα νέα ολοκαίνουργια βιβλία που μας έκανε δωρεά το ίδρυμα Ωνάση και το ευχαριστούμε πάρα πολύ.Μόλις τα είδαμε ενθουσιαστήκαμε όλοι μας!!!Περιμένουμε να τα δανειστούμε

Τ.Τόνια

Σήμερα στάλθηκαν δύο κούτες με πολλά βιβλία!!!Όλοι ξετρελαθήκαμε,δανείστηκαν βιβλία ακόμα και αυτοί που δεν τα είχαν τόσο όρεξη.Ευχαριστούμε το ίδρυμα Ωνάση γιατί μας έφεραν πιο κοντά με τα βιβλία έχοντας περισότερες επιλογές.
Τ. Συμέλα

Χθες μας έστειλαν από το ίδρυμα Ωνάσης βιβλία για την σχολική βιβλιοθήκη μας.Χαρήκαμε τόσο πολύ.Όλα τα βιβλία ήταν τέλεια είχαν ωραία πολύχρωμα εξώφυλλα με ωραίες εικόνες.Τώρα η βιβλιοθήκη μας θα είναι ακόμα πιο ωραία και θα έχει και πιο πολλά βιβλία. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗΣ!!!

Χ.ΣΤΕΛΛΑ

ΣΤ΄τάξη