Φρουτοσαλάτα

Υλικά
2-3 πορτοκάλια
1/2 κιλό κεράσια
1 λεμόνι
200 γραμμ. φράουλες
3 μπανάνες
2 μήλα
3 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πρώτα στύβουμε τα πορτοκάλια και το λεμόνι. Στην συνέχεια, ξεφλουδίζουμε τα μήλα και τις μπανάνες και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τα βάζουμε σε ένα σκεύος μαζί με τα κεράσια και τις φράουλες. Ανακατευθούμε τον χυμέ του λεμονιού και του πορτοκαλιού, με την ζάχαρο και το γιαούρτι μέσα σε ένα μπολ. Μετά, ρίχνουμε τα φρούτα στο μείγμα.
Τέλος, βάζουμε την φρουτοσαλάτα στο ψυγεία για δυο άρες. Την σερβίρουμε σκέτη η με σαντιγί. ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΥΧΙΑ.
Τ. Ιωάννα Ε΄τάξη