Καλώς ήρθατε στην εφημερίδα μας..

Πρόκειται για την εφημερίδα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου. Είναι η πρώτη μας διαδικτυακή σχολική εφημερίδα και ελπίζουμε να σας αρέσει. Περισσότερα »

Πως δημιουργήθηκε το Μαθητικό στέκι;

Το Μαθητικό Στέκι είναι ένας τόπος χαράς και δημιουργίας για μας. Τη δημιουργούμε τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο ανάλογα με τις δραστηριότητες που κάνουμε.. Περισσότερα »

 

Ελλάδα για πάντα!

1

Όπως όλα τα παιδιά έτσι κι εγώ περιμένω τις καλοκαιρινές διακοπές. Έχω επισκεφτεί όλα τα προηγούμενα χρόνια μέρη που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μου. Είναι και πολλά μέρη που δεν τα έχω επισκεφτεί όμως θα ήθελα πολύ να τα πάω, όπως: η Κρήτη, τα Κύθηρα, η Ιθάκη, η Ρόδος, οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα , τα Μετέωρα και τόσα τόσα μέρη με απερίγραπτες ομορφιές. Βλέπω στην τηλεόραση, πως φέτος ο τουρισμός στην Ελλάδα θα αυξηθεί κατά πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται να επισκεφτούν την χώρα μου, να περάσουν όμορφα τις διακοπές τους βλέποντας όλα τα αξιοθέατα της Ελλάδας και φεύγοντας να έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις!!!Είμαι περήφανη που είμαι από την Ελλάδα! Τ. Τόνια ΣΤ΄τάξη