Καλώς ήρθατε στην εφημερίδα μας..

Πρόκειται για την εφημερίδα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου. Είναι η πρώτη μας διαδικτυακή σχολική εφημερίδα και ελπίζουμε να σας αρέσει. Περισσότερα »

Πως δημιουργήθηκε το Μαθητικό στέκι;

Το Μαθητικό Στέκι είναι ένας τόπος χαράς και δημιουργίας για μας. Τη δημιουργούμε τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο ανάλογα με τις δραστηριότητες που κάνουμε.. Περισσότερα »

 

Ανέκδοτα!

6

1) Ήταν μια φορά ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας. Ο Κωστήκας θα πήγαινε σε επαγγελματικό ταξίδι και εμπιστεύθηκε την γάτα του, στον φίλο του τον Γιωρίκα.

Δύο μέρες αργότερα ο Γιωρίκας παίρνει τηλέφωνο  και λέει στον Κωστήκα. «Κωστήκα η γάτα σου ψόφησε!»  λέει ο Κωστίκας:  «Πως τα λες αυτά έτσι ρε Γιωρίκα; Ξες πως την αγαπώ σαν την μάνα μου! Έπρεπε να μου πεις ότι είναι στα κεραμίδια μετά να μου πεις ότι δεν κατεβαίνει και υπάρχει κίνδυνος να πέσει αργότερα να μου πεις που έπεσε και την πήγες στον κτηνίατρο και μετά να μου πεις ότι μετά από μεγάλες προσπάθειες απεβίωσε!»

«Εντάξει»  λέει ο Γιωρίκας  και κλίνει το τηλέφωνο.

Μετά από 4 μέρες παίρνει τηλέφωνο ο Γιωρίκας στον Κωστήκα και του λέει: «Κωστήκα! Η μάνα σου είναι στα κεραμίδια! Κατάλαβες ή θα χαραμίσουμε μια περιουσία στα τηλέφωνα;;;;;»

 

2) ΄Πάει ένας στο περίπτερο:

Water? (νερό)

του λέει ο περιπτεράς: 3,50 euros (ευρώ)

Τι λες ρε;; απαντάει ο άνθρωπος.

Α! Έλληνας είσαι 0,50 ευρώ φίλε.

 

 

Ειρήνη Κ. Στ” τάξη