Καλώς ήρθατε στην εφημερίδα μας..

Πρόκειται για την εφημερίδα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου. Είναι η πρώτη μας διαδικτυακή σχολική εφημερίδα και ελπίζουμε να σας αρέσει. Περισσότερα »

Πως δημιουργήθηκε το Μαθητικό στέκι;

Το Μαθητικό Στέκι είναι ένας τόπος χαράς και δημιουργίας για μας. Τη δημιουργούμε τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο ανάλογα με τις δραστηριότητες που κάνουμε.. Περισσότερα »

 

Επίσκεψη στο Γυμνάσιο Μακροχωρίου

IMG_4459_640x480

Στις 11/05 επισκεφτήκαμε το Γυμνάσιο του Μακροχωρίου.Μόλις φθάσαμε κάναμε ερωτήσεις στην διευθύντρια του σχολείου η οποία ήταν πολύ ευγενική!Μετά μας έδειξε την αίθουσα όπου τα παιδιά έχουν εκεί τις κατασκευές τους και πήγαμε και σε μερικές αίθουσες για να δούμε πως είναι.Η διαφορά δεν ήταν μεγάλη.Η επίσκεψη αυτή μου άρεσε,γιατί γνωρίζω καλύτερα τι θα αντιμετωπίσω.
Τόνια Τ.τάξη ΣΤ΄

 

Σήμερα 11 Μαΐου επισκεφθήκαμε το Γυμνάσιο του Μακροχωρίου. Ήμασταν χαρούμενοι αφού μετά την επίσκεψη της κα. Παντελίδου μας έφυγε το άγχος για το τι θα συναντήσουμε.
Όταν φτάσαμε η διευθύντρια του σχολείου μας υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά! Της κάναμε ερωτήσεις και αυτή μας της απάντησε. Ήταν πολύ ευγενική!
Στη συνέχεια μας έδειξε κάποιες αίθουσες όπως την αίθουσα βιολογίας, των γαλλικών και την αίθουσα με τις εργασίες των παιδιών και τάξεις οπού παρακολουθήσαμε το μάθημα και συναντήσαμε πολλά παιδιά που φοιτούσαν παλιότερα στο σχολείο μας και έχουν επιτύχει στο Γυμνάσιο.
Ήταν πολύ ωραία!!! Ανυπομονώ να ξαναπάω τον επόμενο Σεπτέμβρη.

Ειρήνη Κ. Στ τάξη