Καλώς ήρθατε στην εφημερίδα μας..

Πρόκειται για την εφημερίδα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου. Είναι η πρώτη μας διαδικτυακή σχολική εφημερίδα και ελπίζουμε να σας αρέσει. Περισσότερα »

Πως δημιουργήθηκε το Μαθητικό στέκι;

Το Μαθητικό Στέκι είναι ένας τόπος χαράς και δημιουργίας για μας. Τη δημιουργούμε τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο ανάλογα με τις δραστηριότητες που κάνουμε.. Περισσότερα »

 

Εκδρομή στα Αλώνια

2015-05-12 09.23.48

Την Τρίτη 12 Μαΐου πήγαμε εκδρομή στα Αλώνια. Το πρωί της  Δευτέρας μας ανακοίνωσαν ότι μπορεί και να μην πάμε γιατί έβρεχε αλλά τελικά την Τρίτη είχε πολύ καλό καιρό. Όλα τα παιδιά έτοιμα, άλλα με τσαντούλες στα χέρια άλλα με μπάλες και άλλα με χαλάκια . Είχαν ενθουσιαστεί!

Ξεκινήσαμε στις 9:00 π.μ γιατί θέλαμε να στεγνώσει η χθεσινή υγρασία. Γνωρίζαμε πως  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μας είχε μια μικρή έκπληξη!

Όταν φτάσαμε είδαμε 1 ψησταριά η οποία έψηνε σουβλάκια. Τραπέζια έτοιμα με ψωμάκια, κέτσαπ και μουστάρδα για να απολαύσουμε! Παίξαμε, παίξαμε και στις 12:00 περίπου μας φώναξαν ανά τάξεις για να πάμε να πάρουμε σουβλάκι, ο καθένας μπορούσε να πάρει 2.

Ευχαριστούμε πολύ! τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που μας έκανε αυτή την έκπληξη! Περάσαμε υπέροχα!

Ειρήνη Κ. Στ τάξη

 

Σήμερα πήγαμε μία εκδρομή στα αλώνια. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία.

Εκεί ήταν και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων όπου ψήνανε στα κάρβουνα για να φάμε. Παίξαμε, τρέξαμε και ευχαριστούμε πολύ για αυτή την τόσο ωραία εκδρομή!

Α. Ελένη Ε΄τάξη