Καλώς ήρθατε στην εφημερίδα μας..

Πρόκειται για την εφημερίδα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου. Είναι η πρώτη μας διαδικτυακή σχολική εφημερίδα και ελπίζουμε να σας αρέσει. Περισσότερα »

Πως δημιουργήθηκε το Μαθητικό στέκι;

Το Μαθητικό Στέκι είναι ένας τόπος χαράς και δημιουργίας για μας. Τη δημιουργούμε τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο ανάλογα με τις δραστηριότητες που κάνουμε.. Περισσότερα »

 

Το φετινό μας σκετς

2

Το καλοκαιρινό αποχαιρετιστήριο μας σκετς φέτος, θα παιχτεί από την Γ,Δ,Ε,ΣΤ τάξη .

Αποτελείτε από 3 διαφορετικές ιστορίες ,που συνδέονται όμως  μεταξύ τους με περίεργο τρόπο . Η μία στην αρχαία Ελλάδα, η άλλη θα είναι ένα  παραμύθι και η τελευταία είναι στην σημερινή εποχή.

Αναλυτικά: Πρώτη ιστορία: Ένας νέος έκανε πολλές καταχρήσεις και πηγαίνει στις ιέρειες για να κάνει θυσία στους θεούς.

Δεύτερη ιστορία: Ένα μεγάλο και δυνατό βασίλειο δέχεται επίθεση από ένα άλλο. Χάρης τα μαγικά με τα βότανα που έκανε η μάγισσα που έχει το μεγάλο και δυνατό βασίλειο πάντα νικούσε. Έτσι θα νικήσει άραγε και αυτή την φορά;

Τρίτη ιστορία: Μία βοτάνου βοηθάει τους πάντες με τα βότανα και τους θεραπεύει.

Έχει πολύ πλάκα και είμαι σίγουρη ότι όλοι θα γελάσουν.

Όλες οι ιστορίες συνοδεύονται από την χορωδία και το αρμόνιο το οποίο θα παίζει η κ. Γκατζή Βάσω.

Αρχίσαμε εντατικές πρόβες και περιμένουμε με ανυπομονησία την τελική μέρα, που μάλλον θα είναι βράδυ.

Ειρήνη Κ.

Είμαι πολύ χαρούμενη για το φετινό καλοκαιρινό μας σκετς. Μου αρέσει που θα είμαστε 4 τάξεις σε ένα σκετς και πιστεύω πως αυτό  είναι πολύ δύσκολο. Έχω πολύ αγωνία και περιμένω πως και πως να ΄ρθει η μέρα που θα το παίξουμε επίσης μου αρέσει πολύ και τα κουστούμια που θα φοράμε πιστεύω πως θα είναι πολύ ωραίο και θέλω να το πετύχουμε!!!

Χ.ΣΤΕΛΛΑ

Στ τάξη