Καλώς ήρθατε στην εφημερίδα μας..

Πρόκειται για την εφημερίδα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου. Είναι η πρώτη μας διαδικτυακή σχολική εφημερίδα και ελπίζουμε να σας αρέσει. Περισσότερα »

Πως δημιουργήθηκε το Μαθητικό στέκι;

Το Μαθητικό Στέκι είναι ένας τόπος χαράς και δημιουργίας για μας. Τη δημιουργούμε τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο ανάλογα με τις δραστηριότητες που κάνουμε.. Περισσότερα »

 

Το φετινό μας θεατρικό

IMG_4566

Στο σχολείο τον τελευταίο καιρό ασχολούμαστε με τα βότανα. Μαθαίνουμε την χρήση κάθε βοτάνου και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Για αυτό στης  10 Ιουνίου 2015 την Τετάρτη 8 ώρα το απόγευμα θα κάνουμε μια παράστασης οι τάξεις Γ΄, Δ΄, Ε΄, και ΣΤ΄.

Σ. Κωνσταντίνος Ε΄τάξη

Στης  10/6/15 ολοκληρώσαμε το φετινό καλοκαιρινό μας θεατρικό μετά από πολλές πρόβες. Φέτος, συμμετείχαν 4 τάξεις η Γ’, Δ’, Ε’, ΣΤ’. Ακούσαμε καλές εντυπώσεις από όλους και κυρίως για κάποια συγκεκριμένα παιδιά. Είχαμε πολύ ωραία σκηνικά  που μας τα έφτιαξε η κ. Περηφανοπούλου Δέσποινα στη μουσική η κ. Γκατζή Βασιλική, τις στολές η κ. Ταιπλιάδου Κατερίνα και φυσικά το σενάριο η κ. Κοντοτάσιου Ιωάννα. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους τους που μας βοήθησαν!!!

Τ. Τόνια ΣΤ΄τάξη

Η παράσταση μας ήταν πρωτότυπη, διασκεδαστική και επιμορφωτική. Μάθαμε πολλά πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τα βότανα και περάσαμε το βράδυ μας μαθαίνοντας  και διασκεδάζοντας. Μπορεί να είχαμε λίγο άγχος στην αρχή αλλά τελικά το ξεπεράσαμε στην διάρκεια  της παράστασης. Πέφτω για ύπνο και ακούω ακόμη το χειροκρότημα στα αυτιά μου…Κρίμα που του χρόνου τέτοια μέρα θα είμαι θεατής.

ΑΝΤΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.

Χ. Νίκη ΣΤ΄τάξη