Καλώς ήρθατε στην εφημερίδα μας..

Πρόκειται για την εφημερίδα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου. Είναι η πρώτη μας διαδικτυακή σχολική εφημερίδα και ελπίζουμε να σας αρέσει. Περισσότερα »

Πως δημιουργήθηκε το Μαθητικό στέκι;

Το Μαθητικό Στέκι είναι ένας τόπος χαράς και δημιουργίας για μας. Τη δημιουργούμε τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο ανάλογα με τις δραστηριότητες που κάνουμε.. Περισσότερα »

 

Η Φιλαγνωσία

Σήμερα 11/6/15 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Ψηφιακής μας βιβλιοθήκης. Την παρουσιάσαμε  με λίγα λόγια και μετά δείξαμε πως ακριβώς δουλεύαμε και τα βήματα που κάναμε. Επίσης κάναμε ένα δώρο στο κύριο Μίλτο που τόσο μας βοήθησε σε αυτό το ταξίδι. Επίσης κάποια παιδία που ήταν ενεργά μέλη της Βιβλιοθήκης πήραν και από ένα δώρο και μία έπαινο. Αυτό το ταξίδι δεν θα το ξεχάσουμε!!!

Τ. Τόνια ΣΤ΄τάξη

Σήμερα 11/6 διοργανώσαμε μια παρουσίαση για τη σχολική εφημερίδα .Η “Α και “Β τάξη έπαιξαν ένα μικρό θεατρικό. Στην παρουσίαση πήρε μέρος η Στ τάξη που μίλησε για όλη την διαδικασία τις δημιουργίας για την ψηφιακή βιβλιοθήκη. Μέτα ακολουθούσε η βράβευση των μαθητών για όλα αυτά τα άρθρα που είχαν ανεβάσει!!!  Τέλος κλείσαμε με ένα νόστιμο μπουφέ !!!

Κ.Χαρίκλεια ΣΤ΄τάξη