Καλώς ήρθατε στην εφημερίδα μας..

Πρόκειται για την εφημερίδα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου. Είναι η πρώτη μας διαδικτυακή σχολική εφημερίδα και ελπίζουμε να σας αρέσει. Περισσότερα »

Πως δημιουργήθηκε το Μαθητικό στέκι;

Το Μαθητικό Στέκι είναι ένας τόπος χαράς και δημιουργίας για μας. Τη δημιουργούμε τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο ανάλογα με τις δραστηριότητες που κάνουμε.. Περισσότερα »

 

Αθλητικές εκδηλώσεις στο σχολείο μας

afisa

Στην  2η  πανελλήνια μέρα σχολικού αθλητισμού με την τάξη μου κάναμε αγώνες ποδηλασίας και χειροσφαίρησης. Στην ποδηλασία κάναμε με μικρά ποδηλατάκια και τελικά σε αυτο το παιχνίδι νίκησε η άλλη ομάδα.Στη χειροσφαίρηση ρίξαμε έναν κόνο.Ομως μας νίκησε η άλλη ομάδα γιατί είχε ρίξει πέντε με έξι κόνους.Μετά παίξαμε μπάλα για τέσσερις ώρες και το ευχαριστηθήκαμε.Ήταν η μόνη μέρα που δεν κάναμε καθόλου μάθημα.

Βαγγέλης Τ.

ΤΑΞΗ Δ΄

Χθες μαζί με τους συμμαθητές μας της Τρίτης  τάξης είδαμε τρία ωραία βιντεακια με θέμα τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες. Μετά βγήκαμε στην αυλή και η κάθε τάξη έκανε το άθλημα της .Εμείς κάναμε ποδηλασία και χαΝτ μπολ. Καλή επιτυχία σε όλους!

Κωνσταντίνα Τ.

ΤΑΞΗ Δ΄