Καλώς ήρθατε στην εφημερίδα μας..

Πρόκειται για την εφημερίδα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου. Είναι η πρώτη μας διαδικτυακή σχολική εφημερίδα και ελπίζουμε να σας αρέσει. Περισσότερα »

Πως δημιουργήθηκε το Μαθητικό στέκι;

Το Μαθητικό Στέκι είναι ένας τόπος χαράς και δημιουργίας για μας. Τη δημιουργούμε τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο ανάλογα με τις δραστηριότητες που κάνουμε.. Περισσότερα »

 

Η κακοποίηση των ζώων

zwa[1]

Τα ζώα έχουν και αυτά ψυχή όπως εμείς. Γιατί να τα βασανίζουμε, να τα πετάμε στους δρόμους και να τα σκοτώνουμε; Αν ήμασταν στην θέση τους θα μας άρεσε αυτό ? ΌΧΙ!!δεν θα το θέλαμε … Σκέψου λογικά, ο βασανισμός δεν είναι μαγκιά!
…ΕΝΑΣ ΛΥΚΟΣ ΛΕΕΙ =Θέλω να
συνυπάρχουμε..Θέλεις να με εξοντώσεις..Γιατί?

……Ο ΣΚΥΛΟΣ = ΟΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΞΕΔΙΨΆΣΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΒΟΗΘΉΣΕ ΜΕ ..

-Αν έβλεπες στο δρόμο ένα γλυκό κουταβάκι κάτω από την βροχή θα το έπαιρνες σπίτι σου;
Εγώ ΝΑΙ, ακόμα και να ήταν μεγαλύτερο και όχι τόσο γλυκό θα το τάιζα μέχρι να βρω κάποιον να το δώσω. Πρέπει όλοι να έχουμε ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ..

..Νόμος 4039 άρθρο 16
απαγορεύεται ο βασανισμός, η κακοποίηση, η κακή και βάρβαρη μεταχείριση οποιουδήποτε είδους ζώου, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας κατ? αυτού.

-Σκέψου το πριν το εγκαταλείψεις. Είναι μακρύς ο δρόμος
της μοναξιάς
….Όλα τα ζώα γεννιούνται, ζουν και πεθαίνουν πολλά όμως από αυτά βασανίζονται για την ευχαρίστηση κάποιων ανεύθυνων. Το αξίζουν;;

…Θες γάτα, το σκύλο το ρώτησες; χα χα χα χα χα χα ..

..σκύλος= Βρήκα πώς θα κοιμάμαι χωρίς να μου πάρουν το μπαλάκι θα το έχω στο στόμα μου…

Κ. Χαρίκλεια
ΣΤ΄Τάξη