Καλώς ήρθατε στην εφημερίδα μας..

Πρόκειται για την εφημερίδα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου. Είναι η πρώτη μας διαδικτυακή σχολική εφημερίδα και ελπίζουμε να σας αρέσει. Περισσότερα »

Πως δημιουργήθηκε το Μαθητικό στέκι;

Το Μαθητικό Στέκι είναι ένας τόπος χαράς και δημιουργίας για μας. Τη δημιουργούμε τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο ανάλογα με τις δραστηριότητες που κάνουμε.. Περισσότερα »

 

Μαγικές κάρτες Χριστουγέννων!!!

Τόνια και Ειρήνη!

Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου,δώσαμε τις εύχες μας σε όλους με έναν διαφορετικό τρόπο στο INTERNET.Μπήκαμε και δουλέψαμε στο site tagxedo.Η υπέροχη ευχάριστη συνεργασία που έκανε ο κάθενας με το ζευγάρι του είχε ως αποτέλεσμα την δημιούργια μιας μαγίκης χριστουγεννιάτικης κάρτας.Γράψαμε τις γιορτινές ευχές μας διαλέγοντας χριστουγεννιάτικα σχέδια(αστεράκια,ελαφάκια,δεντράκια κ.α)με ζωντανά χρώματα.Πατώντας το enter μείναμε με το στόμα ανοιχτό.Οι ευχές είχαν εμφανιστεί πάνω στο σχέδιο που είχαμε διαλέξει και τις αποθηκεύσαμε.Το tagxedo είναι ένα πρόγραμμα που μπορούν να μοιραστούν όλοι την κάρτα τους στέλνοντας σε όσους άγαπουν κάρτες που αύτοι δημιούργησαν και είναι σίγουρο πως θα τις λατρέψουν.Η εμπειρία αύτη ήταν το πιο ωραίο κομμάτι της εβδομάδας

Οι μαθητές της ΣΤ” ταξης

  1. ANESTHS DHMHTRHS
  2. elsa katerina
  3. kvstas givrgos
  4. SYMELA NIKH XARIKL
  5. xaralampos Dhmhtrhs Antvnhs
  6. ΕΛΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
  7. ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΡΙΝΑ!
  8. ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΡΙΝΑ
  9. Τόνια και Ειρήνη!
  10. Τόνια και Ειρήνη