Μικρά κέικ κανέλας και σοκολάτας
Υλικά
200 γραμμ.βούτυρο
1 ποτήρι αλεύρι
3 αυγά
1 μπέικιν πάουτερ
λίγη κανέλα
60 γραμμ.κακάο
60 γραμμ.γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ και προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά.Οταν το μείγμα αφρατέψει,προσθέτουμε το γάλα.Κοσκινίζουμε το αλεύρι,το κακάο,το μπέικιν πάουτερ και την κανέλα,το αδειάζουμε στο μείγμα του βουτύρου και ανακατεύουμε καλά.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Celciu kai ψήνουμε για 15 λεπτά.
A. Ελένη
Ε” Τάξη