ΚΡΕΠΕΣ
ΥΛΙΚΑ
2 φλιτζάνια γάλα
2 φλιτζάνια αλεύ
2αυγά
2 κουταλιές λάδι
μισό κουταλάκι αλάτι ή
1 κουταλάκι ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζετε σε μπολ τα υλικά και το βούτυρο λιωμένο. Χτυπάτε με σύρμα μέχρι να γίνουν χυλός.Αφήνετε το χυλό για μισή ώρα περίπου.Αλείφετε ένα αντικολλητικό μέτριο τηγάνι με πολύ λίγο βούτυρο.Το αφήνετε να ζεσταθεί ελαφρά και ρίχνετε περίπου 3 κουταλιές σούπας από το χυλό για κάθε κρέπα.Κουνάτε το τηγάνι μπρος πίσω,αριστερά δεξιά,μέχρι να καλυφθεί όλη η επιφάνεια του σκεύους.Μόλις το μείγμα πήξει και στερεοποιηθεί,το γυρίζετε με μια σπάτουλα από την άλλη πλευρά και ψήνετε για λίγο ακόμη. την ίδια διαδικασία επεναλαμβάνετε μέχρι να τελειώσει ο χυλός
Μ, ΧΡΗΣΤΟΣ