Καλώς ήρθατε στην εφημερίδα μας..

Πρόκειται για την εφημερίδα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου. Είναι η πρώτη μας διαδικτυακή σχολική εφημερίδα και ελπίζουμε να σας αρέσει. Περισσότερα »

Πως δημιουργήθηκε το Μαθητικό στέκι;

Το Μαθητικό Στέκι είναι ένας τόπος χαράς και δημιουργίας για μας. Τη δημιουργούμε τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο ανάλογα με τις δραστηριότητες που κάνουμε.. Περισσότερα »

 

Το αποκριάτικο πάρτι του Συλλόγου του σχολείου μας

3

Τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου έκανε το αποκριάτικο πάρτι του. Εκεί ήρθε ο Μανόλο μάγος ταχυδακτυλουργός.Τα μαγικά που έκανε ήταν φανταστικά και γελάσαμε πολύ.Μετά βγήκαμε αναμνηστικές φωτογραφίες και στο τέλος χορέψαμε,φάγαμε και διασκεδάσαμε

Χ. Στέλλα
Στ” Τάξη

Ήταν 6.30 όταν ξεκίνησε το γλέντι!
Δυο λεξεις! ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!

Ο Μανόλο ήταν εκεί και μας έκανε να γελάσουμε μια υπέροχη βραδιά Μανόλο σ” ευχαριστούμε…..
και τον Πρόεδρο του συλλόγου Κ. Κώστα για το φανταστικό πρόγραμμα με την συντροφιά των δασκάλων μας παίξαμε γελάσαμε και κερδίσαμε δώρα!

Καλές απόκριες σε όλους!!!

Γ. Κατερίνα
Στ” Τάξη

2

Την περασμένη Δευτέρα όλα τα παιδιά του σχολείου περίμεναν με ανυπομονησία το αποκριάτικο πάρτι του σχολείου μας!!!που έγινε στο κέντρο (Σείριος).
Tο απόγευμα της Δευτέρας όλα τα παιδιά μικρά και μεγάλα είχαν μαζευτεί εκεί. Όλοι ήταν ντυμένοι με τις πιο απίθανες στολές, που έχετε δει. Αφού όλοι είχαμε καθίσει στα τραπέζια μας, ήρθε ο πολύ γνωστός ταχυδακτυλουργός Manolo για να μας διασκεδάσει. Τα κόλπα που μας έκανε ήταν φανταστικά και όλοι γελούσαμε τόσο πολύ μέχρι εκεί που δεν φαντάζεστε! Μετά από λίγη ώρα έγινε η κλήρωση με τα λαχεία που πουλήσαμε το Σαββατοκύριακο.Τα δώρα ήταν πολύ χρήσιμα! Αμέσως μετά βγήκαμε φωτογραφία ανά τάξη και μόλις τελειώσαμε από όλα αυτά, τα παιδιά ανέβηκαν επάνω στη σκηνή και πετούσαν σερπαντίνες και κομφετί και άρχισαν να χορεύουν. Όλοι είχαν ξεφαντώσει.Μετά από πολύ ώρα κάποια παιδιά έφυγαν.
Είμαι πολύ χαρούμενη που για πρώτη φορά το σχολείο μου έκανε αποκριάτικο πάρτι και θα ήθελα αυτό να συνεχιστεί και για τα υπόλοιπα χρόνια…

T. Τόνια
Στ΄Τάξη

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας διοργάνωσε ένα  αποκριάτικο πάρτι  που έγινε στο κέντρο Σείριος. Ντυθήκαμε με τις στολές μας και εκεί βρισκόταν ο μάγος Μανόλο που μας διασκέδασε με διάφορα μαγικά κόλπα.  Όταν τέλειωσε το πρόγραμμά του, χορέψαμε και διασκεδάσαμε με τους συμμαθητές μας. Εύχομαι σε όλους Καλές Απόκριες.

Α. Κωνσταντίνα
Ε”  Τάξη

1