Καλώς ήρθατε στην εφημερίδα μας..

Πρόκειται για την εφημερίδα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου. Είναι η πρώτη μας διαδικτυακή σχολική εφημερίδα και ελπίζουμε να σας αρέσει. Περισσότερα »

Πως δημιουργήθηκε το Μαθητικό στέκι;

Το Μαθητικό Στέκι είναι ένας τόπος χαράς και δημιουργίας για μας. Τη δημιουργούμε τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο ανάλογα με τις δραστηριότητες που κάνουμε.. Περισσότερα »

 

Ας γελάσουμε…

ανεκδοτα_10150706378792153_280064418_n

Η ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ Ο δάσκαλος εξετάζει τον Τοτό αριθμητική: – «Τοτό πόσο κάνει 1+1;» – «Κύριε να πάω στην τουαλέτα;» – «Να πας Τοτό μου!» Αφού επέστρεψε: – «2 κύριε!» – «Και πόσο κάνει 2+2;» – «Κύριε να πάω στην τουαλέτα;» – «Να πας Τοτό μου!» – «4 κύριε!» – «Μπράβο Τοτό! Και πόσο κάνει 3+3;» – «Κύριε να πάω τουαλέτα; – «Να πας!» – «Δεν ξέρω κύριε, γιατί ο μανάβης έχει κλείσει!»

ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ Η δασκάλα έβαλε στα παιδιά να γράψουν μια εκθεση, που να τελειώνει με τη φράση Μάνα είναι μόνο μία. Όλα τα παιδάκια έγραφαν η μαμά μου με αγαπάει, με φροντίζει και στο τέλος Μάνα είναι μόνο μία Ο Τοτός έγραψε: μια μέρα ήρθε στο σπίτι μια φίλη της μαμάς μου.Η μαμά μου, τη ρώτησε τι θα πιεί και η φίλη της απάντησε μια κοκα κόλα.Τότε η μαμά μου ,μου είπε να φέρω δύο.Όταν πήγα στο ψυγείο είδα ότι υπήρχε μόνο μία κοκα κόλα και φώναξα Μάνα είναι μόνο μία!!!

ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Ρωτάει ο δάσκαλος τον Τοτό: – Η μητέρα σου αγοράζει ένα πουκάμισο προς 14.000 δρχ., μια φούστα προς 15.000 δρχ., ένα καπέλο προς 5.000 δρχ. και ένα ζευγάρι παπούτσια προς 5.300 δρχ. Πες μου τι κάνουν όλα αυτά; -Όλα αυτά κύριε κάνουν τον μπαμπά μου θηρίο! Στέλλα Χ. Τάξη ΣΤ΄