Χαλβάς νηστίσιμος

ΥΛΙΚΑ. 6 ποτήρια νερό,3 ποτήρια ζάχαρη,2 ποτήρια ηλιέλαιο,1 σακουλάκι σιμιγδάλι ψιλό,2 ποτήρια ινδοκάρυδο(προαιρετικά) ΕΚΤΕΛΕΣΗ. 1)Βράζουμε το νερό,τη ζάχαρη και το ηλιέλαιο για λίγο και μετά μέσα στο μίγμα ανακατέυουμε το σιμιγδάλι και το ινδοκάρυδο. 2)Το ανακατεύουμε λίγο ακόμη και μετά το στρώνουμε σε τάπερ(ή ταψί),ισιώνουμε από επάνω και ρίχνουμε από επάνω λίγο ινδοκάρυδο(αν θέλουμε). 3)Το αφήνουμε να κρυώσει.
ΜΕΡΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. Προτιμήστε το ηλιέλαιο για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα.
Τόνια Τ.
Τάξη ΣΤ΄