Στατιστικά

 • User Online: 1
 • Today Visit: 0
 • Today Visitor: 0
 • Yesterday Visit: 429
 • Yesterday Visitor: 16
 • Week Visit: 1610
 • Month Visit: 14273
 • Years Visit: 68102
 • Total Visit: 158341
 • Total Visitor: 43430
 • Total Users: 12

Νέα βιβλία στη δανειστική βιβλιοθήκη μας

20181122_111849_800x600

Με μεγάλη χαρά μαθητές και εκπαιδευτικοί υποδεχθήκαμε τη συγκινητική δωρεά 82 διαλεχτών λογοτεχνικών βιβλίων από την Ελληνική Λέσχη Βιβλίου για τη δανειστική μας βιβλιοθήκη.

Η βιβλιοθήκη μας γίνεται πλουσιότερη με νέους τίτλους και αναζωογονείται το ήδη μεγάλο ενδιαφέρον των μαθητών μας για το καλό βιβλίο και τη λογοτεχνία.

Η χαρά μας είναι μεγάλη και γι΄αυτό, [...]

Ευχαριστήριο

24135538_2087805124786215_1494453438_n (1)_450x600

Ευχαριστούμε τον γονέα μαθητών της ΣΤ΄τάξης κ. Βασίλη Τασούλη για την ευγενική του χειρονομία να κατασκευάσει κρεμάστρα προσβάσιμη για τους μικρούς μαθητές της Α΄τάξης

Δωρεά φαρμακευτικού υλικού στο Σχολείο

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ 001_1024x768

Ευχαριστούμε θερμά τον φαρμακοποιό κ. Θεοχαρόπουλο Αντώνη για τη δωρεά φαρμακευτικού υλικού στο σχολείο μας.Για άλλη μια φορά οι φαρμακοποιοί της γειτονιάς του Σχολείου βοηθούν την πλήρη κάλυψη του σχολικού μας φαρμακείου για την αντιμετώπιση μικροατυχημάτων.

Καθαροι ….ζουμε στο σχολείο

Logo

 

ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΒΙΑ!

H KLINEX στηρίζει την καθαριότητα 200 Δημόσιων Δημοτικών σχολείων σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας δωρεάν καθαριστικά προϊόντα για ένα χρόνο, με την επιθυμία να συμβάλει στη διατήρηση ενός υγιεινά καθαρού σχολικού περιβάλλοντος.

Η πρωτοβουλία που έχει τίτλο ΚΑΘΑΡΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, εντάσσεται στις δράσεις Kοινωνικής ευθύνης [...]

Νέα βιβλία στη σχολική μας βιβλιοθήκη

parelash-frouton_320x480

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την χορηγία 5 λογοτεχνικών βιβλίων για τη δανειστική μας βιβλιοθήκη .Τα βιβλία είναι της συμπολίτισσάς μας συγγραφέως παιδικών βιβλίων κ.Σοφίας Τσιάμη η οποία στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος θα επισκεφτεί το σχολείο μας .

Καινούργια βιβλία στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας

onassis_foundation_logo

Το Ίδρυμα Ωνάση δωρίζει 122 καινούρια βιβλία στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας.Ευχαριστούμε!!!!!

122 ολοκαίνουργια βιβλία παιδικής λογοτεχνίας έφτασαν στο σχολείο μας για να εμπλουτίσουν και να ανανεώσουν τη σχολική μας βιβλιοθήκη. Τα βιβλία αυτά που προέρχονται από ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Ωνάση είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των μαθητών και θα τους συντροφέψουν [...]

Mαθητές μας δωρίζουν βιβλία στη δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου

Stockshoppe | Dreamstime.com

Ευχαριστούμε

τους μαθητές της Ε΄τάξης, Χρίστίνα Φ., Ιωάννα Τ. ,Ελένη Α., Θωμά Τ. και Κωνσταντίνο Σ. τις μαθήτριες της ΣΤ΄τάξης Ειρήνη Κ. ,Κατερίνα Γ., Τόνια Τ. και Μαρίνα Ν. , Χαρίκλεια Κ. τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης Χαράλαμπο Τ. και Γιώργο Β τους μαθητές της Δ΄τάξης Σοφία Κ. και Γιώργο Π. τους μαθητές της Γ΄τάξης [...]

Νέα βιβλία στη βιβλιοθήκη μας

bbbbbbbb

Ευχαριστούμε τον κ. Φωτόπουλο Αντώνη για τη δωρεά τριών βιβλίων στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας.

Η βιβλιοθήκη μας εμπλουτίζεται με νέα βιβλία

 

Στο πλαίσιο του εμπλουτισμού της δανειστικής βιβλιοθήκης του Σχολείου μας, η κ. Κεϊσίδου Ολυμπία μας δώρισε 3 νέα βιβλία.Την ευχαριστούμε πολύ.

Χορηγία βιβλίων από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την χορηγία 9 λογοτεχνικών βιβλίων προς τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας.