Στατιστικά

 • User Online: 1
 • Today Visit: 13
 • Today Visitor: 4
 • Yesterday Visit: 20
 • Yesterday Visitor: 8
 • Week Visit: 165
 • Month Visit: 1954
 • Years Visit: 13892
 • Total Visit: 89971
 • Total Visitor: 26444
 • Total Users: 13

Μια βιβλιοθήκη περιμένει βιβλία και αναγνώστες

Με μεγάλη χαρά μαθητές και εκπαιδευτικοί υποδεχθήκαμε πριν από ένα μήνα τη συγκινητική δωρεά 82  διαλεχτών λογοτεχνικών βιβλίων από  την Ελληνική Λέσχη Βιβλίου και την Εθνική Τράπεζα,  για τη δανειστική μας βιβλιοθήκη.

Η βιβλιοθήκη μας έγινε πλουσιότερη με ολοκαίνουρια βιβλία  που έπρεπε να τακτοποιηθούν σε ένα καινούριο χώρο για να μπορούν όλοι οι μαθητές μικροί και μεγάλοι να βρίσκουν εύκολα και να δανείζονται βιβλία που τους ενδιαφέρουν.

Ο Σύλλογος Γονέων που είναι πάντα δίπλα  στο Σχολείο μας και πάντα πρόθυμος να καλύψει κάθε ανάγκη που προκύπτει΄, μερίμνησε και σε μικρό χρονικό διάστημα μας χάρισε μια πανέμορφη χαρούμενη ολοκκόκινη βιβλιοθήκη που σύντομα γέμισε τα ράφια της με τα καινούρια βιβλία που τοποθέτησαν με μεγάλο ενθουσιασμό οι μαθητές της Δ΄τάξης. ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ…ΛΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ !!!

flgallery id=321 /]

Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2019

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας διένειμε  την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου τα … παραδοσιακά πια βασιλοπιτάκια σε όλους τους μαθητές του σχολείου .Το δώρο στον τυχερό ή την τυχερή της κάθε τάξης ήταν μια καλόγουστη κούπα με το λογότυπο του νέου πολιτιστικού συλλόγου ΨΗΦΙΔΩΤΟ γεμάτη με δωράκια έκπληξη! .

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΜΕ ΥΓΕΙΑ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ & ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

 

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ & ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου

Αύριο Παρασκευή 11/1/2019 τα σχολεία της Ημαθίας θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση του Αντιπεριφεριάρχη Ημαθίας λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Το σχολείο και αύριο Πέμπτη 10/1/2019  θα παραμείνει κλειστό λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αύριο Τετάρτη 9/1/2019 το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δημάρχου Βέροιας , αύριο Τρίτη 8/1/2019 όλα τα σχολεία του Δήμου Βέροιας θα παραμείνουν κλειστά.

Καλήν εσπέραν άρχοντες…..

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, χαρούμενες φωνές και γέλια παιδιών. Ψημένα στη φωτιά κάστανα και γλυκό ζεστό κρασί. Αυτά και μόνο αρκούσαν για να δημιουργήσουμε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην αυλή του σχολείου μας και να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων που έρχονται.

Το χειμωνιάτικο απόγευμα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2018, μαζευτήκαμε μαθητές γονείς και εκπαιδευτικοί, ανάψαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην αυλή του σχολείου μας, τραγουδήσαμε, χορέψαμε και διασκεδάσαμε.

Η εξαιρετική ιδέα και η πραγματοποίησή της ανήκει στον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου μας. Ευχόμαστε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο καινούργιο χρόνο, με υγεία και πρόοδο».

Νέα βιβλία στη δανειστική βιβλιοθήκη μας

Με μεγάλη χαρά μαθητές και εκπαιδευτικοί υποδεχθήκαμε τη συγκινητική δωρεά 82  διαλεχτών λογοτεχνικών βιβλίων από  την Ελληνική Λέσχη Βιβλίου  για τη δανειστική μας βιβλιοθήκη.

Η βιβλιοθήκη μας γίνεται πλουσιότερη με νέους τίτλους και αναζωογονείται το ήδη μεγάλο ενδιαφέρον των μαθητών  μας  για το καλό βιβλίο και τη λογοτεχνία.

Η χαρά μας είναι μεγάλη και γι΄αυτό, εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες και τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας προς την Ελληνική Λέσχη Βιβλίου.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Την Τρίτη  11 Σεπτεμβρίου  2018 θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός στην αυλή του σχολείου μας στις 10:00

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ευχάριστα νέα για τους βιβλιοφάγους!!!!!

Παιδιά….τώρα που η σχολική μας βιβλιοθήκη είναι κλειστή μπορείτε να δανείζεστε  παραμύθια και ωραίες περιπέτειες από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Μακροχωρίου (δίπλα στο Δημαρχείο) που άνοιξε και λειτουργεί καθημερινά τις εξής ώρες:

Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή:8.00-16.00

Τρίτη-Πέμπτη 12.00-20.00

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ …με πολύ παιχνίδι και ξεκούραση